مراحل کاشت ناخن ژله ای
مراحل کاشت ناخن ژله ای بسیار راحت و سریع بوده و با لایه درخشان تاپ شاین دارای زیبایی دوچندانی خواهد بود.
معمولا آنها در یک کیت با انواع سایزها ارائه میشوند که متناسب با ناخن طبیعی انتخاب میشود و دارای شکلهای مختلفی نظیر مربع، گرد، بادامی و … هستند.
در این روش از مواد ژله ای گران قیمت استفاده میشود و به همین دلیل در مقایسه با روشهای کاشت پودری از قیمت بالاتری برخوردار است.
از طرفی برای دوام آن و به دلیل احتمال بالای هواگیری باید بهصورت مداوم مراقب بوده و هر دو هفته یکبار به فکر ترمیم آن بود.
یکی دیگر از سبکهای رایج در کاشت ناخن، نوع ژله ای است که در مقابل کاشت ناخن اکریلیک قرار دارد.
در کاشت ناخن از همان مواد لاکهای ژله ای برای افزودن به طول ناخنهای طبیعی استفاده میشود و میتواند به اندازه کاشت ناخن اکریلیک محکم و بلند مدت باشد ولی بدون آنکه پودری بوده و از مواد شیمیایی مضر استفاده شود.
مزایا و معایب کاشت ناخن ژله ای
کاشت ناخن ژله ای سالم تر است، این روش از کمخطرترین و مطمئن ترین روشهای کاشت ناخن به شمار میرود و نسبت به روشهای دیگر که در آنها از چسب استفاده میشود آسیب کمتری به ناخن وارد میشود.
البته نه فقط برای کسی که این کاشت روی ناخنهایش انجام میشود بلکه حتی برای ناخن کاری که آن را انجام میدهد نیز بهتر و راحتتر است.
چرا که از هیچگونه مواد شیمیایی در این روش استفاده نمیشود چرا که اینگونه مواد ممکن است موجب حساسیتهای پوستی و … شود.
کاشت ناخن امن تر و مطمئن تر از اکریلیک است ولی متاسفانه اگر آن را به مدت طولانی استفاده کرده و یا به طور صحیح از ناخن جدا نشود، موجب ضعیف شدن ناخن میشود.
همچنین استفاده از لامپ های UV در این روش نیز چندان بی ضرر نیست، البته کارشناسان مربوطه میگویند خطر ابتلا به سرطانهای بدخیم ناشی از لامپهای کاشت ناخن فوق العاده کم است.
استفاده از نورهای UV در کاشت ژله ای
یکی دیگر از مزایای کاشت ناخنهای ژله ای آسان تر و سریع تر بودن کاربرد آنهاست.
چگونگی مراحل کاشت ناخن ژله ای
برای این نوع کاشت از یک لایه نازک ژل برای قرار دادن اکستشن ژله ای روی ناخنها استفاده میشود.
پس از این کار، شما ناخنهایتان را در حالی که اکستنشن روی آن قرار دارد، زیر نور LED قرار میدهید. ژل همانند چیزی شبیه یک چسب عمل می کند تا اکستنشن و ناخنهای شما را تبدیل به یک ناخن واحد و بدون ناهمواری کند.
لاکهای موقت که به نام ژلیش معروف شدهاند، در واقع همان لاک کلاسیک هستند که با ژل اکریلیک مخلوط شده است.
این نوع لاک بعد از گذاشته شدن روی ناخن باید با اشعه UV خشک شود.
دیزاین لاک ژل
دیزاین لاک ژل جایگزین مناسبی بجای کاشت یا کاور ناخن برای کسانی که ناخنهای خوش فرم ولی شکننده دارند میباشد.
در این روش نیاز به سوهان کشی نمیباشد و برداشتن آن آسیبی به ناخنها وارد نمیکند و برای ناخنهای دست بین ٢١ الی ٣٠ روز دوام دارد.
این روش برای ناخنهای پا که رشد کمی دارند بخصوص انگشتان کوچک پا که اغلب دچار شکستگی میشوند بسیار مناسب بوده و تقریبا دو ماه دوام دارد.
هنگامی که قصد خارج کردن آنها را داشته باشید باید از فویل و استون استفاده کنید تا آنها خیس خورده و به اندازه کافی از قدرت چسب آنها کم شود و آماده خارج شدن از ناخن شوند.
اگر کاشت ژله ای از نوع سخت صورت گرفته باشد، استون قدرت کافی برای خارج کردن آنها از ناخن را ندارد و همچنین از آنجا که استون نمیتواند به طور کامل این اکستنشن های ناخن را بردارد، در نتیجه یک لایه نازک از پایه ناخن طبیعی برداشته میشود و موجب ضعیف شدن ناخن اصلی میشود.
این نوع کاشتها برای افرادی که دارای ناخنهای بسیار شکننده و نازک هستند پیشنهاد نمیشود.
لاک ژلها را میتوان بر اساس نحوه اجرا روی ناخن به دو دسته تقسیم کرد:
لاک ژلهای سه مرحله ای، که شامل یک ژل بیس، یک ژل رنگی و یک تاپ ژل هستند و باید با همین ترتیب روی ناخن اجرا شوند.
لاک ژلهای تک مرحله ای، که تنها محدود به یک لایه ژل رنگی هستند و بی نیاز از بیس ژل یا تاپ ژل میباشند.
سالن زیبایی نازلین خدمات کاشت ناخن ، میکاپ و آرایش عروس را به صورت حرفه ای به عزیزان ارائه می دهد.